كوتاهي‌ دولت موسوي زمينه پذيرش قطعنامه598 را فراهم كرد
نوشته شده توسط : رزمنده

كوتاهي‌ دولت موسوي زمينه پذيرش قطعنامه598 را فراهم كرد

مشاور وزير امور خارجه گفت: كوتاهي‌هايي كه در ادامه جنگ از سوي دولت انجام شد و تصميمي كه استكبار جهاني براي پايان دادن به اين جنگ در نظر داشت زمينه پذيرش قطعنامه را فراهم كرد.

 


 

منوچهر محمدي مشاور وزير امور خارجه و رئيس پژوهشكده فرهنگ و مطالعات اجتماعي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي در مراسم «دفاع مقدس جام زهر و فتنه 88» كه شب گذشته در مسجد المهدي (ج) برگزار شد با اشاره به اينكه مردم جهان اذعان دارند كه انقلاب اسلامي دنيا را تكان داده است، اظهار داشت: انقلاب اسلامي نه تنها يك رژيم منفور را ساقط كرد بلكه در تاريخ جهان تشيع، جهان مستضعفين و حتي در تاريخ اعصار تمدني بشر اثرگذار بوده است.
وي عنوان كرد: براي سال‌هاي طولاني نظام سلطه در سطح جهان قانوني را ايجاد كرده بود كه حق با زور است و هر كسي كه زور ندارد مجبور به پذيرش سلطه است ولي انقلاب اسلامي تمام اين معادلات را به هم ريخت و نشان داد كه قدرتي بالاتر از تمام قدرت‌ها به نام قدرت ايمان و تكيه به ذات باري تعالي مي‌تواند در برابر تمام قدرت‌ها ايستادگي كند.
مشاور وزير امور خارجه گفت: دشمن در طول انقلاب به درستي متوجه شد كه چه بلايي به سرش آمده است بنابراين در 10 سال اول انقلاب، استكبار به انواع ترور‌ها و كودتاها دست زد تا بتواند انقلاب اسلامي را از بين ببرد.

* جنگ تحميلي در واقع تبلور توطئه‌هاي دشمن بود

محمدي عنوان كرد: جنگ تحميلي در واقع تبلور توطئه‌هاي دشمن بود و آنها اطمينان داشتند كه در اين جنگ، نظام جمهوري اسلامي ايران را متوقف خواهند كرد زيرا هم زمينه‌هاي داخلي و هم زمينه‌هاي خارجي براي موفقيت آنها فراهم بود.
وي با برشمردن زمينه‌هاي داخلي تصريح كرد: وجود عناصر نفوذي در درون نظام تا جايگاه فرماندهي كل نيروهاي مسلح استكبار را مطمئن كرده بود كه مي‌تواند با اين جنگ خواسته‌هاي خود را تامين كنند ولي غافل بودند كه انرژي و نيروي آزاد شده مردم به وسيله انقلاب مي‌تواند تمام توطئه‌ها را خنثي كند.
وي در ادامه با اشاره به اينكه جريان دفاع مقدس را مي‌توان به دوره‌هاي متمايزي تقسيم كرد، افزود: دوره‌اي كه بني‌صدر به عنوان فرماندهي كل قوا در جنگ حضور داشت به علت خيانت‌هاي وي و تعارض‌هاي فكري كه با امام (ره) و سران انقلاب داشت جنگ دچار پسرفت و شكست شده بود.
محمدي عنوان كرد: بني‌صدر اين جنگ را يك جنگ كلاسيك مي‌دانست و معتقد بود كه اين جنگ بايد توسط نيروهاي رسمي انجام شود و همچنين معتقد بود كه ما بايد به شيوه اشكانيان بايد به جنگ بپردازيم يعني زميني بدهيم و در عوض زمان را بخريم.
مشاور وزير امور خارجه تصريح كرد: حضرت امام (ره) در برابر نظريات بني‌صدر عقايد كاملا متفاوتي داشت زيرا اين جنگ را جنگ اسلام و كفر مي‌دانست و معتقد بود بايد وجب به وجب از كيان ملت دفاع كنيم و اجازه پيشروي به دشمن را ندهيم.
محمد خاطرنشان كرد: با عزل بني‌صدر پيروزي‌ها آغاز شد و رزمندگان توانستند تحت فرماندهي ولايت امر در عمليات‌هاي مختلف نه تنها خاك كيان اسلامي را آزاد كنند بلكه وارد خاك دشمن نيز شوند.

* كوتاهي‌هاي دولت زمينه پذيرش قطعنامه را فراهم كرد

وي تصريح كرد: كوتاهي‌هايي كه در ادامه جنگ از سوي دولت انجام شد و تصميمي كه استكبار جهاني براي پايان دادن به اين جنگ در نظر داشت زمينه پذيرش قطعنامه را فراهم كرد.
وي عنوان كرد: استكبار جهاني تصميم گرفته بود جلوي پيروزي رزمندگان را بگيرد و از سويي در داخل كشور عواملي شروع به موعظه‌سرايي كردند كه جنگ بايد تمام شود و متاسفانه اين روحيه باعث شد كه رزمندگان در جبهه‌ها مظلومانه بجنگند و كار به جايي رسيد كه قائم مقام رهبري از اين جنگ اظهار پشيماني كرد.
محمدي خاطرنشان كرد: هم در داخل و هم در خارج دشمنان معتقد بودند كه جنگ بايد تمام شود و نهايتا با دو نامه كه يكي از سوي فرماندهي كل سپاه صادر شد و در آن به تجهيزات نظامي براي ادامه جنگ اشاره شده بود و ديگري نامه‌اي كه از سوي نخست وزير وقت به امام (ره) ارائه شد و در آن آمده بود كه كشور از لحاظ اقتصادي به زير خط قرمز رسيده است، باعث شد كه امام (ره) اين جام زهر را بنوشد.
وي اظهارداشت: حالا فهميده مي‌شود كه جام زهر چگونه به حضرت امام (ره) نوشانده شد زيرا آقايان اصلا معتقد به جنگيدن نبودند و بعد از قطعنامه ديگر حال حضرت امام مانند دوران قبل نبود و ايشان به شدت محزون بودند.

* نبرد فكري با مقدسات ملت ايران آغاز نبرد جنگ نرم بود

مشاور وزير امور خارجه خاطرنشان كرد: 10 سال اول انقلاب دشمنان به شيوه سخت با مردم ايران به مبارزه پرداختند اما وقتي كه فهميدند از اين راه نمي‌توانند به نتيجه دلخواه برسند جنگ نرم را به راه انداختند و شروع به برنامه‌ريزي دقيق و طولاني مدت كردند.
محمدي در ادامه گفت: اولين كاري كه آنها در برنامه‌ خود گنجانده بودند نبرد فكري با مقدسات جامعه ايران بود و اين كار را هم به وسيله نيروهاي خارجي و هم به وسيله عناصر درون جامعه انجام دادند.
وي ادامه داد: در اين دوران كساني امثال سروش و مجتهد شبستري تمام مقدسات ملت ايران را زيرسوال بردند و عنوان كردند كه عاشورا خشونت است و قرآن را تراوشات ذهني پيامبر (ص) دانستند.
محمدي عنوان كرد: به جرات مي‌توان گفت كه در اين دوران 32 ساله اكثريت خواص مردود شدند و آنان كه موفق بودند امت و ملت ايران بودند.
رئيس پژوهشكده فرهنگ و مطالعات اجتماعي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي با تشبيه انقلاب اسلامي به مسابق دوميداني ماراتون گفت: انقلاب اسلامي هر روز به اهدافش نزديك‌تر مي‌شود فارغ از آنكه چه تعدادي به آخر خط مي‌رسند. نسل‌هاي جديدي مي‌آيند و مسير انقلاب را ادامه مي‌دهند ولي بسياري از بزرگان از غافله انقلاب عقب مي‌مانند.
وي با اشاره به تفاوت جنگ تحميلي و جنگ نرم عنوان كرد: در جنگ سخت دشمن هويدا است و اسلحه‌اي كه با آن جنگيده مي‌شود نيز مشخص است ولي در جنگ نرم نه دشمن و نه شيوه جنگ مشخص است و از همين جهت، جنگ نرم بسيار پيچيده‌تر از جنگ نظامي عنوان مي‌شود.

* برنامه جنگ نرم در دوره اصلاحات جنبه عملياتي پيدا كرد

مشاور وزير امور خارجه افزود:‌ آنچه در سال گذشته اتفاق افتاد برنامه 20 ساله دشمن بود كه ابتدا با هجمه وارد كردن به انديشه‌هاي اين ملت آغاز شد و سپس در دوره اصلاحات اين برنامه جنبه عملياتي پيدا كرد تا شايد بتوانند جايگزين حكومت ولايت فقيه را معرفي كنند.
وي با اشاره به اينكه موسوي 24 سال بيكار نبوده است، تصريح كرد: موسوي با تشكيل جمعيت تعاون و توحيد به دنبال ترويج زيست‌مسلماني بود زيرا معتقد بود حكومت ولايت فقيه به بن‌بست رسيده است و بايد حكومت ديني از جامعه محو شود.

*با پيروزي احمدي نژاد تمام رشته‌هاي دشمنان پنبه شد

رئيس پژوهشكده فرهنگ و مطالعات اجتماعي پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي عنوان كرد: در انتخابات رياست جمهوري سال 84 ضربه بسيار سنگيني به استكبار جهاني و خواص برخوردار از مزايا وارد شد زيرا فردي به نام احمدي‌نژاد به پيروزي رسيد و با پيروزي احمدي نژاد در دوره نهم دشمنان داخل و خارج احساس كرده‌اند كه تمام رشته‌هاي آنها پنبه شده است.
محمدي خاطرنشان كرد: در انتخابات دهم در سال 88 تمام دشمنان داخلي و خارجي با وحدت رويه‌اي به ميدان آمدند كه احمدي نژاد بر سر كار نيايد و آغاز فتنه از همين جا شكل گرفت و با جنگ نرمي كه دشمن آن را طراحي كرده بود، پيوند خورد.

*موسوي در دوره‌اي به ميدان آمد كه شرايط براندازي را مناسب ديد

وي تاكيد كرد: موسوي در دوره‌اي به ميدان آمد كه شرايط براندازي و تغيير شكل حكومت جمهوري اسلامي ايران را مناسب ديد.
محمدي خاطرنشان كرد: آنها مطمئن بودند كه براي بار ديگر رهبري جام زهر را خواهد نوشيد ولي غيرت و ايمان مردم ولايتمدار جمهوري اسلامي ايران بار ديگر توطئه‌هاي دشمنان را خنثي ساخت.




:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 9 / 7 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: